Captain Ain


THEOWNER


Annyeonghaseyo.Ain Fatihah . 14 . Pilot to be ^,^

Home About Links Follow Dash

Tagboard


Credits

Owner: The Captain

I'm Back
Thursday, 22 November 2012 • 08:16 • 0 comments

Assalamualaikum Earth !!

YOO !! HELLO aku bru sedar yg aku niee adee blog miahaha :p last update wktu 26 July arituu.. nah hambekk it almost 5 month x update.. haha !! so sorry lah my dear blog.. dan selalu tinggal kan kau.. maaf lalink !! i'm too busy with study, the crazy one PIBIYES (PBS) yg non-stop, hwork, final exam n blaa blaa blaa !! erghh !! i'm tired !! 

sapaa adaa vacumm ?? nak pinjam !! blog niee dah bersawang lgi berhabuk !! hacumm !! dah mcm rumah kosong.. jeng jeng !! O_o

actually before this ada lah TER-bukak blog tpi x de idea nak mnulis.. dan bilaa dah lama x update blog otak pown jdi BENGONG lah !! x dak ideaaa !! bab menaip mmg aku mlas pown kan !! even everyday on pacebook dgn twitter !! :p


APA NAK TULISS NIEEEEE !!! o_O maigod !!

well hello !! as you guys know skrg nie tgah HOLIDAY !!!! final holiday so mmg trlampau bnyk masa terluang dan akan dihabiskan dpan laptop 24 jam... tidoo makan !! mmg rutin aku spnjang cuti 2 bulan.. dan final year holiday hwork sorry to says.. i think 2 week before the new semester school open bruu aku buat !! mcm x kenal AIN FATIHAH kan kluu bab buat kerjaa last minutes niee mmg hobi diaa lah kan :D

mcm biasaa lah family aku niee bkan rjin sngt p holiday mnaa -2.. vacation kaa ? mmg payah lah.. even my dad dah besara n my mom x kerjaa.. tpi smuaa mlas.. n aku pown lebih sukaa lepak dkt rumah.. tidoo atas katil sndiri !!  lgi pown last year dah prgi vacation dkt langkawi.. so i think thun niee just spent my time dkt rumah jee lah !!

mcm ain fatihah mmg sukaa tulis entry with gmbr so guyss aku dah otak blank utk terus menaip enjoy this picture ok !! :D this picture ditangkap 5 month ago !! ^^ 


with nisyaa !! canteen day form 1 2012 :D awesome day !!


pegi funfair yoo !!! with my sister :P


big dinner with my family n pakuda family.. at jitra kedah :D


with the girlss !! ok i love you <3


1RK2 2012 SMKCT is awesome !! final party dkt ts.. kenny rogers !! :D 


canteen day !! :D


final part cake.. yoo secret recipes.. oreo cheese cake.. sedap !! RM 82 hambek haha :p


forever PAHAF.. my hearts.. prgi mana msti berlima :D i love you friends !! <3

the girls 1RK2.. final class party :D 



with Puan Salina geografi teacher mrangkap cikgu disiplin sesi petang.. arghh with miss you cikguu.. thun dpan diaa x ajar kami dah.. :"( <3


with the cute one Farzana Zulaikha.. ohh aku begituu panjang haha :p i lovee youu anaa !! 

-THE END-

                                 MUCH LOVE,
                                                  Ain Fatihah Sulaiman
         








+ +