Captain Ain


THEOWNER


Annyeonghaseyo.Ain Fatihah . 14 . Pilot to be ^,^

Home About Links Follow Dash

Tagboard


Credits

Owner: The Captain

I'm 14 ?!!!!!!!!!!!!!!!!! / Blog masih bernyawa
Monday, 18 February 2013 • 00:12 • 0 comments

Assalamualaikum Penduduk Bumi Sekalian !!! :D



ahaksss lamaanyaa x bukak blog dkt 7 bulan lebih dah haaaa ! actually blog ni masih hidup tapi mcm biasalah alasan skema is kemalasan dan kesibukan yg malanda diri menghalang ak utk menulis.. malas betul nak tekan keyboard ni menaip.. lebih baik ak tgok video korea or whatever kan ?!! ^^ haha.. dan dan dan homework yg bnyk mcm mountain everest utk cuti one week CNY holiday membunuh aku >< 

kejap kejap okayy nak ubat ceritaa tak mau lah cerita pasal homework tuuu, dah bosan dah bacanyaa pun :(   



nmpk x budak atas ni ? haaa tak tak tak ak bukan nak cerita psal home alone ke apee kee buat i want to share a story about my SWEET FOURTEEN BIRTHDAY ^^ acecece sweet tau haha ini semua poyo lol :p
okayy i was born 8 february 1999 , 6:01 monday morning (ttibe ada 1 minit plak, kenapa x sharp 6 pagi jee.. pfttt -_-) Hospital Taiping, Perak :D

this my face when wake up that morning 8 February, haha seriously I'm Fourteen ?!!!!! OH MAY GOD !!!! but ak bersyukur masih bernyawa dah diberi nikmat oleh allah utk menghirup oksigen :D alhamdulilah.. 
kenapa skrg baruu nak tuliss pasal birthday pdahal dah 18 Feb ? mcm biasa ke-busy-an membunuh ak.. ( ambuihh hg ayat, bm konfirm failed.. haha )

i start my morning with kiss and hug from mak <3 , but abah says " adik p mandi dulu, baru nak peluk.. busukkk !! >< " okayy lpastu mandi pagi bru abah kiss and hug, he says " selamat hari lahir, belajar rajin-rajin, jadi anak yg baik utk mak n abah " mak also said a same things.. masa tu mmg rasa nak menangis but i hide my tears.. x mau lah nngis pagi-2 buta tuu , hilang mood :(
  
 then school, my classmates yg ingt my birthday " ain ain, happy birthday.. syng hang haha ^^ " " ahh birthday girl happy birthday.. " hehe i just " thank you , thank you.. hadiah mana ? " haha sajaa nak menyakat angpa , x kisah pun :p 

lpastu hbis wktu sivik time Pn Hafeza ( cikgu ni mmg like our second mom dkt school ) amyzaa dia jerit : wei korang " happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to ain , happy birthday to you *sing* kbetulan wktu sivik kelas 2RK1 n 2RK2 mix.. so smua lah nyanyi.. huwaaa wktu tu mmg speechless gilaa :O x sangka ingt depa lupaa birthday ak.. okayy thnk u korang, *flying kiss * 

HADIAH !!!

haha ini ak sukaa weeee !! start with Pah okayy dia bagi cadbury hazelnut my favourite besar gilaa <3 Huda plak bgi cadbury hazelnut jgk kecik sikit dari Pah, okayy hari tu kenyang pkai cadbury.. Nita n Qilla bagi sekeping kertas tulis " Happy Birthday Pilot " haha Nita sajaaa pilot tu ak suka <3 Qilla tulis ucapan.. okayy terima kasih ^^ amilia bgi keychains dia beli kat Pangkor <3

lpastu Dikwan my brother kbetulan balik hari birthday ak tu cuti raya cina belanja tgok wayang cerita "  Hantu Kak Limah 2 : Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit " lpastu dia kata, jom p beli kek abg belanja , HAHAHA!!! dia beli kek " KINGS" :D sedap kek tu ^^ haha thnk Dikwan <3

lpastuu lagi besok tu along plak balik dia beli bajuuu, my gucci haha sukaa nyaa bajuu t-shirt Adidas n Nike 



thnk u along !! <3 


dah malas tulis ni hadiah utk angpa !! 



kek tuu sedap, orange !! :D

 

nmpk x perbezaan diaa dulu dan skrg, haha ^^ rmbut i lol kehkeh


birthday girl that day :D


hmmm , Thnk u semua yg wish birthday dkt FB or Twitter, mahupun yg wish face to face..thnk u again !! may god bless you guys... my wish just one may all my dream come true.. and live happily ever after.. hope to see you again 8 February 2014.. Insya-allah

-THE END-
















+ +